HomePress ReleasePress Release Warmbat Fall/Winter ’19

Press Release Warmbat Fall/Winter ’19 

Warmbat is het eerste originele merk ter wereld dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van schoeisel van 100% Australisch Merino schapenwol. Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Sinds 1969 maakt Warmbat Australia ‘homeshoes’ die warm, tijdloos en uiterst comfortabel zijn. 
 
Elke Warmbat is gemaakt van Merino schapenwol, dat wordt geselecteerd op kracht, dichtheid en fijnheid. De zachtheid, het lichte gewicht en de kwaliteit van het 100% originele Australische Merino schapenwol maken Warmbat uitermate prettig om te dragen. Door de temperatuur regulerende eigenschappen is Merino schapenwol geschikt voor zowel zomer als winter. Daarnaast zorgt de duurzame, uiterst flexibele rubberen zool voor maximale grip en demping.
 
Dit najaar komt Warmbat met een aantal nieuwe stijlen en kleuren, in lijn met de laatste fashiontrends zonder de kenmerkende eigenschappen uit het oog te verliezen.
Flurry 
Deze heerlijke damespantoffel is uitgevoerd in suède met een kraag van 100% Merinowol. De voering bestaat eveneens uit 100% Merino schapenwol en is voorzien van een stevige rubberzool voor optimale grip op harde vloeren en tegels rond het huis. Door de slipper achtige vormgeving kan de pantoffel makkelijk aan- en uit getrokken worden. Geef je pyjama dag een fashionable twist met de Panter Special Edition of ga voor een effen uitvoering.
 
Verkrijgbaar in de kleuren: Cognac, Camel, Moss, Mint, Turquoise, Navy, Stone, Mud, Flamingo, Grey, Pebble en Black. 
Claire 
Deze hippe en comfy damesslipper is een verwennerij voor je voeten. Geheel uitgevoerd met 100% Merino schapenwol en voorzien van een rubberen zool voor optimale grip. Verkrijgbaar in de trendy kleuren Mint, Flamingo, Stone en Dark Navy.
Mungo
Deze comfortabele damespantoffel wil je het liefst de hele dag dragen. Dit knuffelbare model is vervaardigd uit 100% Merino schapenwol en voorzien van een stevige rubberzool voor optimale grip op harde vloeren en tegels rond het huis. Geef je comfy look een extra vleugje fashion met de Panter Special Edition of ga voor de trendy kleuren Mint, Flamingo, Stone of Dark Navy.
Willow 
Deze halfhoge damespantoffel zit prettig om de gehele voet en houdt je de hele winter warm. De Willow is uitgevoerd in suède met een voering van 100% natuurlijk Merino schapenwol. De soepele rubberzool zorgt voor goede grip op harde vloeren en tegels rondom het huis. Verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende uitvoeringen; Cognac, Camel, Moss, Mint, Turquoise, Navy, Flamingo, Pebble en Black. 
Classic 
Deze tijdloze herenpantoffel behoort tot de Warmbat klassiekers. Gemaakt van soepel suède en gevoerd met 100% Merino schapenwol, waardoor je voeten de hele winter warm blijven. De comfortabele rubberen zool zorgt voor optimale grip. Verkrijgbaar in de kleuren Cognac, Moss, Pine, Navy, Choco, Grey, Pebble, en Black. 
Classic 
Deze tijdloze herenpantoffel behoort tot de Warmbat klassiekers. Gemaakt van soepel suède en gevoerd met 100% Merino schapenwol, waardoor je voeten de hele winter warm blijven. De comfortabele rubberen zool zorgt voor optimale grip. Verkrijgbaar in de kleuren Cognac, Moss, Pine, Navy, Choco, Grey, Pebble, en Black. 

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back