HomePress ReleaseUnisa’s Mediterranean Blue kaars

Het eerste home product van Unisa

Open Art is een evenement dat kunst naar de stad brengt. Fratelli Rossetti heeft street art omarmd bij de lancering van de nieuwe collectie: multi gekleurde weefsels, gedurfde ontwerpen en sterke contrasten zijn de innovaties voor het SS21 seizoen.

Unisa brengt de geur van de Middelandse Zee in huis, door de lancering van een eigen geurkaars. In samenwerking met Cerería Mollá, ambachtelijke kaarsenmakers sinds 1899, brengt het Spaanse merk haar eerste home product op de markt.
De magische kracht van geurnoten is in staat ons te verbinden met een speciaal moment, emoties op te wekken en ontspanning te creëren. Bij Unisa willen ze je meenemen naar de Middellandse Zee, naar haar omgeving en haar geuren. Het gevoel in huis halen van kalmte, sereniteit, zon en het zachte zee briesje.
 
Unisa presenteert de nieuwe kaars ‘Mediterranean Blue’, gemaakt door vakkundige handen die elk klein detail hebben verzorgd.
 
Handgemaakt, met respect voor elk proces en een combinatie van de beste grondstoffen: sojawas, een katoenen lont en een exclusieve geur die je zal verbinden met de Unisa spirit. De kaars heeft een exclusieve hand gestikte lederen afwerking en is volledig gemaakt in Spanje.
 
Laat je meeslepen door de eerste collectie kaarsen van Unisa, die gemaakt zijn met als doel om het Middellandse Zee gevoel in huis te halen.
De kaars is online verkrijgbaar via unisa-europe.com/nl voor 25,00 euro.
 
 #UnisaLifeStyle
 @Unisa_Shoes_And_Accesories
 Unisa-Europa.com
Download alle hoge resolutie beelden hier:
Candle.zip
29.08 MB
   
Voor overige beeld- en prijsaanvragen of meer informatie neem contact op met bo@dijksmancommunicatie.nl.

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back