HomePress ReleasePharmacy Club voor happy people

Modeontwerper Hyun Yeu lanceert een nieuw urban fashion label in Amsterdam: Pharmacy Club. De Koreaans/Nederlandse Yeu en zijn designteam noemen zichzelf apothekers, ze ontwerpen mode items die tot ultiem geluk leiden. Dit doen ze door zorgvuldig de juiste hoeveelheid muziek, party, kunst, cultuur en mode te combineren. 

De capsule collectie is van hoogwaardige kwaliteit en wordt in beperkte oplage en van natuurlijke en biologische grondstoffen gemaakt en geproduceerd in Portugal en Nederland
De capsule collectie omvat grotendeels T-shirts, Hoodies en Sweaters met prints die sterk grafisch zijn en spelen met de herkenbaarheid en symboliek van de apotheek en medicatie. Strak en smaakvol design in een rustig kleurbeeld van zwart, wit en pop-up accenten in kleur.
De collectie is aangevuld met accessoires als sneakers, caps en een halsketting met een hanger geïnspireerd op een echte pil – een heuse painkiller.
 
Pharmacy Club richt zich op een jonge doelgroep (Millennials). Relaxt, maar onderscheidend, eigenwijs en comfortabel gecombineerd met doordacht design.

 

OVER DE ONTWERPER: HYUN YEU
Hyun Yeu, geboren in Zuid-Korea, werkte aanvankelijk bij een bank in Australië. Geïnspireerd door mode, kunst en architectuur besloot hij naar Nederland te verhuizen om te studeren aan de Gerrit Rietveld Academie, met als specialisatie mode. Geïnspireerd door het Nederlandse cult magazine “Dutch” kwam hij in contact met het prestigieuze merk Viktor & Rolf, waar hij stage liep. Na zijn afstuderen begon hij zijn eigen label, Ado les Scents, dat opviel door het gebruik van bijzondere materialen. Hij won de Frans Molenaar Prijs in 2009 en diverse prijzen tijdens Amsterdam Fashion Week en was de winnaar van de Dutch Fashion Incubator Award in 2012 en 2013. In 2013 begon hij met ontwerpen voor het Nederlandse modemerk Gsus. Hyun houdt van het maken van commerciële collecties; het geeft voldoening om je eigen ontwerpen op straat tegen te komen.
High res beelden zijn hier te downloaden.

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back