HomePress ReleaseVoor Altijd Verbonden

Met Moederdag viert Pandora de eeuwigdurende liefde tussen moeder en kind.

De dag die er altijd al was. De belangrijkste steun en de grootste bron van inspiratie – degene die iedere dag opnieuw moet voelen hoe groot de liefde voor haar is. Het teken van oneindigheid staat in het middelpunt van de Pandora Moederdag collectie van 2020, als symbool voor de eeuwige verbondenheid tussen moeder en kind.

Een statement-ring met een twist, die je op twee verschillende manieren kunt dragen.
Bij speciale designs zoals de Infinity Knot Bangle, een favoriet ontwerp van Terzo en Ficarelli, werd het symbool door een knoop verbonden: een bekend element in het Pandora assortiment. De knoop geeft een moderne draai aan de boodschap van eeuwigdurende liefde en nabijheid. Het ontwerp waarbij de knoop om het symbool voor oneindigheid werd gewikkeld, is verkrijgbaar in Pandora Rose en sterling zilver.
De glanzende schakelketting staat voor de kracht van een moeder. De clou van het design: het oneindigheidssymbool kan worden geopend, een nieuwe manier om je favoriete charms te dragen.
”Voor deze collectie hebben wij ons niet alleen laten inspireren door moeders en dochters, maar ook door de Netflix-serie ‘Pose’, die vertelt over de onverwoestbare liefde van een moederfiguur,” aldus Terzo en Ficarelli. ”Wij vinden het een mooie gedachte dat er relaties zijn gebaseerd op het vertrouwen, de houvast en bemoediging die een moeder biedt, een leven lang verder kan worden gebouwd.”

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back