HomePress ReleaseLacoste opent nieuwe Boutique in Amsterdam
LACOSTE OPENT EEN NIEUWE BOUTIQUE IN AMSTERDAM
 
Het Franse modemerk Lacoste opent vandaag een nieuwe boutique op Rokin 15 in Amsterdam. De nieuwe boutique is ingericht volgens het ‘ Club-concept’, een onderdeel van de merkstrategie om een sterkere identiteit neer te zetten en de premium status van het merk voort te zetten in de globale markt.
 
Het concept verscheen voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk. “De nieuwe LACOSTE-winkel is ontworpen om een unieke persoonlijke klantervaring te creëren. Het is een samenkomen van het merk en de ontwerper, René Lacoste, op één locatie: de Club “, verklaart Thierry Guibert, CEO van LACOSTE.
LACOSTE poloshirt
In 1933 richten René Lacoste en André Gillier een vennootschap op voor de productie van de polo met de daarop geborduurde krokodil. Dit was de eerste keer dat een merk zichtbaar werd aangebracht op een kledingstuk. De polo L12.12 bestaat nog steeds uit licht en luchtig gebreid weefsel, “jersey petit piqué” genaamd. Dit unieke weefsel biedt dezelfde kwaliteit, degelijkheid en comfort waarmee het in die tijd naam maakte.
 
In de nieuwe boutique staat het poloshirt centraal. Een gigantische muur toont een indrukwekkende lijn van poloshirts (kleuren, pasvormen, en maten). De Club’s atmosfeer is duidelijk aanwezig, zelfs voordat de bezoeker binnenkomt.
 
Voor meer informatie: www.lacoste.com

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back