HomePress ReleaseKleine gebaren, grote betekenis

Dit jaar staat de Valentijnscollectie van Pandora symbool voor de kleine gebaren van liefde die van alledaagse momenten bijzondere herinneringen maken: een kleine attentie die zegt ‘je betekent veel voor me’, een uiting van liefde in al haar facetten.

In moeilijke tijden maken attenties of gebaren een groot verschil. Ze geven het gevoel dat je ertoe doet, waardoor je ze altijd graag bij je wilt dragen. De Padlock & Key Dangle Charm is een hommage aan deze liefdevolle gebaren – een hangslotje dat kan worden geopend om daaraan alle herinneringen veilig te bewaren. Het slotje is een unieke combinatie van een charm en een dangle. Verkrijgbaar in sterling zilver, 14K verguld goud of 14K verguld rosé metaallegering van Pandora.

‘Valentijnsdag biedt ons een moment om even stil te staan bij liefde – de
romantische liefde, en zeker ook de liefde voor jezelf en de liefde tussen vrienden en familieleden. Liefde is een universele taal en sieraden zijn een manier om uitdrukking te geven aan die emoties,’ aldus Filippo Ficarelli en Francesco Terzo, het creatieve duo dat leiding geeft aan het ontwerpteam.

 

Het slotje wordt gecompleteerd met een nieuw, met de hand gemaakt hartmotief, dat mooi combineert met kettingen of ringen, en het tijdloze Wishbone-design, bijvoorbeeld in de vorm van stacking-ringen met glinsterende steentjes. De Pandora Moments Heart T-Bar Snake Chain armband is voor het eerst 14K verguld verkrijgbaar.
Voor elk gebaar van liefde en voor de geschiedenis van elk paar is er wel een perfect sieraad in de Pandora collectie te vinden, waarmee een liefdevol moment voor altijd kan worden gekoesterd.
Pandora Packshots.zip
14.98 MB
Pandora Campange beelden.zip
31.04 MB

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back