HomePress ReleaseKerst met KitchenAid

Terwijl de Kerst nadert en de nachten langer worden, keert iedereen graag terug naar de keuken. Huizen vullen zich weer met de geruststellende aroma’s van gember, kruidnagel en kaneel. Om volledig te ontspannen en te ontsnappen aan de chaos van het einde van het jaar, brengt KitchenAid een nieuwe kleur uit: Pebbled Palm.

Dankzij de donkere, diepe, rijke kleur zit je gelijk in de kerstsfeer. Geïnspireerd door de onmiskenbare tijdloze afwerking van gietijzer, behoudt de hartverwarmende kleur een eigentijdse uitstraling die past in elke keuken.

Om het plaatje compleet te maken komt KitchenAid ook met seizoensgebonden keramische kommen; de Pine & Berries en Gold Conifer. Met betoverende patronen die het kerstgevoel nog meer benadrukken.

ZALIG ONTBIJT
Voor die frisse ochtenden is dat eerste kopje thee alles wat je uit de warmte van je bed haalt. De waterkoker van KitchenAid is nu ook verkrijgbaar in Pebbled Palm, kookt snel en stil grote hoeveelheden water. Voltooi de Pebbled Palm-ontbijtzaligheid met de partner van de ketel: de 1600 Watt broodrooster. Met verschillende opties; ontdooien, ‘warm houden’, opwarmen en een speciale stad voor je bagel – het ontbijt staat in een mum van tijd klaar.

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back