HomePress ReleaseHIT IT met de allernieuwste Reebok HIIT TR

HIT IT met de allernieuwste Reebok HIIT TR

Reebok lanceert de allernieuwste performance sneaker – de HIIT TR. De eerste schoen speciaal ontworpen voor de HIIT-community. De schoen is voorzien van superieure grip, ondersteuning en comfort.
Door middel van een premium buitenzool en verbeterde middenvoetsconstructie biedt de HIIT TR alles wat je nodig hebt voor een dynamische high-intensity training, zowel in de gym als buiten.

De HIIT TR combineert de voordelen van een hardloopschoen met de bescherming en stabiliteit van trainingsschoenen om er voor te zorgen dat jij je volle 100 procent kunt geven. Squatten, lungen, springen, trekken of duwen, de HIIT TR zorgt voor de comfort om dit allemaal te doen en om nog harder te gaan.

 

De belangrijkste producteigenschappen op een rij:
  • Er is gebruikt gemaakt van de inzichten van de HIIT-community om een schoen te creëren die ontworpen is om de diverse en dynamische bewegingen van een HIIT training aan te kunnen.
  • De buitenzool is ontworpen met twee hoogwaardige rubbers en een pivot pro om de controle over de zijdelingse beweging te vergroten.
  • Een verbeterde middenvoetsconstructie is toegevoegd voor meer stabiliteit tijdens intensieve bewegingen.
  • De demping en het lichtgewicht schuim zorgen voor een superieur comfort.
  • Het gemengd grip patroon zorgt voor meer grip bij alle bewegingen.
De HIIT TR is nu verkrijgbaar op www.reebok.nl voor €99,95.
Download hier alle hoge resolutie beelden.

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back