HomePress ReleaseGUESS x FriendsWithYou komt met een nieuwe capsule collectie

GUESS x FriendsWithYou komt met een nieuwe capsule collectie

GUESS werkt dit voorjaar samen met FriendsWithYou aan een uitgebreide collectie met kleurrijke ontwerpen en creaties. De capsule is vanaf april verkrijgbaar bij geselecteerde GUESS-winkels wereldwijd en op guess.eu. GUESS werkt samen met de wereldwijde muziek superster, J Balvin, die de hoofdrol speelt in de GUESS x FriendsWithYou campagne.
 
FriendsWithYou is het beeldende kunstcollectief van Samuel Borkson en Arturo Sandoval III dat bestaat sinds 2002, met als doel het verspreiden van de positieve boodschap van Magic, Luck en Friendship™. Geïnspireerd op het eenvoudige perspectief dat geluk in het dagelijks leven wordt gevonden. In de afgelopen achttien jaar heeft FriendsWithYou internationale erkenning gekregen als pionier op het gebied van experimentele kunst en werken actief mee aan het verspreiden van de boodschap van verbinding over de hele wereld, met de missie om Friends-With-You te worden.
“GUESS has joined forces with FriendsWithYou to spark a movement — an opportunity to shape our world to be a happy place, a place where everything is Friends-With-You,” zeggen FriendsWithYou founders, Samuel Borkson en Arturo Sandoval III. “We believe that together we can create a peaceful and joyful world by celebrating our diversities and commonalities. This FriendsWithYou x GUESS effort will begin by bringing magical experiences, on a massive scale, sprinkled throughout the globe.”
 
GUESS bewondert de FriendsWithYou boodschap voor het verspreiden van positiviteit en geluk door middel van de kunstwerken. FriendWithYou’s is ontworpen vanuit het oogpunt van een high-end kunstenaar wat een unieke draai aan deze capsule collectie geeft.
 
“At GUESS, we’re always looking to inspire our customers”, zegt Brand Partnerships Director, Nicolai Marciano. “We want our clothes to provoke a sense of celebration. We aim to get people excited not just about the product, but about their own creative expression and the fresh new perspectives of artists worldwide. This collection is a celebration of FriendsWithYou and the art they bring to the world.”
De capsule bestaat uit een assortiment statement items voor mannen en vrouwen, gemaakt met coole applicaties zoals borduursels en logo’s in levendige kleuren. De graphics met wolken zijn door de hele collectie te zien en zijn een knipoog naar licht en sereniteit. De collectie legt een grote nadruk op het diversifiëren van technieken en is ontworpen om elk stuk een uniek karakter te geven.  
Het damesassortiment bestaat uit een selectie t-shirts, een poloshirt en korte sets met een textuur van badstof en wolkenprint, evenals cropped sweatshirts met capuchon, puffer jacks met wolken, trainingspakken en een bijpassende denim set. Het kleurenpalet bestaat uit de regenboogkleuren rood, oranje, geel, groen en blauw. De mannencollectie weerspiegelt het heldere kleurenpalet van de vrouwen en bestaat uit shirts, logo t-shirts, hoodies en een bijpassende denim set. Accessoires zoals horloges en rugzakken maken ook deel uit van de collectie. Het merk is verheugd om aan te kondigen dat het deze limited-edition capsule collectie ook voor kinderen beschikbaar is.
Download alle hoge resolutie beelden hier:

Over GUESS?, Inc.
GUESS, opgericht in 1981, is begonnen als een jeansbedrijf en is sindsdien met succes uitgegroeid tot een wereldwijd lifestyle merk. Guess, Inc. ontwerpt, verkoopt, distribueert en licenseert een lifestyle collectie van hedendaagse kleding, denim, handtassen, horloges, brillen, schoeisel en andere gerelateerde consumentenproducten. De producten van Guess worden gedistribueerd via de merkwinkels van Guess, maar ook via de luxere warenhuizen en speciaalzaken over de hele wereld. Op 30 januari 2021 had de onderneming 1.046 winkels in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De partners en distributeurs van het bedrijf exploiteerden wereldwijd nog eens 524 detailhandelszaken. Op 30 januari 2021 waren Guess en haar partners en distributeurs actief in ongeveer 100 landen wereldwijd. Voor meer informatie over het bedrijf kunt u terecht op www.guess.eu.
Over FriendsWithYou
FriendsWithYou is de samenwerking tussen Samuel Borkson en Arturo Sandoval III, met de intentie om meer vreugde, vriendelijkheid en liefde in de wereld te brengen. De samenwerking is een middel voor de zoektocht naar emotionele genezing door het creëren van cultuur en kunst. Elk werk is gemaakt met de intentie van transcendentie, en liefdevolle zorg voor de kijker of deelnemer. De betekenis van FriendsWithYou zit in de naam, in het feit dat alles in het universum vrienden met je kan en wil zijn, een hulpmiddel bij het bevorderen van liefde, harmonie & vrede in ons leven. Ons doel is om zoveel mogelijk te verbinden en te helen door ons werk, om de liefde en vreugde in ieder mens te laten groeien, waardoor een exponentieel geheel ontstaat van delen, heling en compassie voor elkaar en onze levende planeet.

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back