HomePress ReleaseFitness-goeroe Jen Selter is het gezicht van de nieuwe GUESS Activewear collectie

Fitness-goeroe Jen Selter is het gezicht van de nieuwe GUESS Activewear collectie

GUESS introduceert met trots dit voorjaar 2021 social media-icoon, motivator en fitness-goeroe Jen Selter als het gezicht van GUESS nieuwste Activewear-collectie. Als een van de meest invloedrijke social media-sterren, heeft Jen Selter de volgende generatie jonge vrouwen bijeengebracht. Ze laat haar gemeenschap zien dat een sportieve levensstijl bijdraagt aan je eigen welzijn.

De campagne is geschoten door modefotograaf Josh Ryan en werd gefotografeerd in El Mirage Dry Lake, CA. Jen wordt in de campagne vergezeld door model Nic Palladino. Het duo is gefotografeerd in de belangrijkste stijlen van de lente 2021 activewear-collectie.

De lentecollectie wordt gedomineerd door een mix van high-performance sportbeha’s, leggings, tanktops en jacks in comfortabele, lichtgewicht stoffen. Bijpassende tweedelige sportbeha- en leggingsets in een verscheidenheid van effen kleuren stellen je in staat om verschillende tops en broeken uit de collectie te mixen en matchen en je fitnessroutine nieuw leven in te blazen. Cool-girl track jackets en broeken in gedempte zachte tinten zijn comfy details die de perfecte athleisure look creëren en comfort toevoegen aan je garderobe. Elk ontwerp in de lentecollectie activewear is gemaakt van de beste technische stoffen voor maximale functionaliteit, prestaties en comfort.
Beelden zijn hieronder te downloaden:
Campagne beelden: link
Stills dames: link
Stills heren: link
Over GUESS?, Inc.
Opgericht in 1981, begon GUESS als een jeansbedrijf en is sindsdien met succes uitgegroeid tot een wereldwijd lifestylemerk. Guess?, Inc. ontwerpt, verkoopt, distribueert en licentieert een lifestyle collectie van hedendaagse kleding, denim, handtassen, horloges, brillen, schoeisel en andere gerelateerde consumentenproducten. GUESS producten worden gedistribueerd via merkwinkels, warenhuizen en speciaalzaken over de hele wereld. Vanaf 31 oktober 2020 exploiteerde de onderneming rechtstreeks 1.068 winkels in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De partners en distributeurs van de onderneming exploiteerden wereldwijd 536 extra winkels. Vanaf 31 oktober 2020 waren de vennootschap, haar partners en distributeurs wereldwijd actief in ongeveer 100 landen. Voor meer informatie over de onderneming kunt u terecht op www.guess.com.

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back