HomePress ReleaseEat Natural lanceert merkcampagne

Eat Natural lanceert merkcampagne

“de Makery”

 
Vandaag lanceert Eat Natural de merkcampagne “de Makery”. Het unieke verhaal van Eat Natural wordt verteld door de mensen achter het merk, gefilmd in de Makery in Essex, Engeland, waar de producten op authentieke wijze gemaakt worden. Nog niet eerder gaf het merk een kijkje in de keuken.
In de campagnevideo’s is te zien hoe de medewerkers met veel liefde en aandacht de noten, zaden en fruit selecteren. De mix wordt voorzichtig in de bakplaten gedrukt om ervoor te zorgen dat elk ingrediënt intact blijft. De handgerolde repen gaan vervolgens de oven in waarna iedere fase van het productieproces zorgvuldig wordt afgehandeld.
Wat de Makery onderscheidt van andere productielijnen zijn de mensen die er allemaal staan! Het bedrijf maakt tevens ontbijtgranen en ook die gaan langs het oplettende ontbijtteam die checkt of alles op z´n best is. Van de sappigste Sultana rozijnen tot de lekkerste amandelen en haver die extra worden geroosterd voor hun unieke krokantheid.
Het bedrijf wordt gerund door de Britse Praveen Vijh en Preet Grewal. In de video’s vertelt o.a. Praveen trots over het familiebedrijf en over de manier van werken en de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Dit resulteert in een unieke structuur en geur kenmerkend voor het succes van het merk.
Ook is Eat Natural op 5 mei te zien op BBC 2 om 22:00 uur: Inside the Factory. In het programma volgt Gregg Wallace, Brits TV-icoon, iedere stap in het productie proces van één van onze favoriete repen: Eat Natural pure chocolade met cranberries & macadamianoten. Van de selectie van onze Zuid-Afrikaanse macadamianoten, tot aan de verzending van onze versgebakken repen.
Credits
Distributeur & opdrachtgever
Lemar BV: André Hendriks (Algemeen Directeur) – Marieke Bussink (Marketing Manager)
Merkeigenaar
Eat Natural: – Praveen Vijh (Co-founder Eat Natural) – Sarah Harden (Brand Manager Cereals, Impulse & International) – Jo Abram (Head of Marketing) – Joanna Fisher (Marketing Assisant) – Linda Venturini (NPD Project Manager) – Alex (Co-worker at de Makery)
Digital marketing agency
Addurance: – Marianne Plaggenborg (Founder) – Marco Huizer ( CCO & Founding Partner) – Sander Blokker (Digital Strategy Director) – Levi Morsy (Online Business Consultant) – Stephan van den Brink (Online Business Consultant) – Joep Verweij (Online Business Consultant)
Creative video production agency
TOWEL: – Geert Doek (Managing Director) – Jan-Paul van der Velden (Creative Director) – Raynor Arkenbout (Regisseur) – Beau Warmerdam (Creatie) – Zoë van Marion (Producer) – Max Kroon (Producer) – Tobias Smeets (Camera) – Thomas van der Vorst (Editor) – Danny Goënga (Graphics)
PR Agency
Dijksman Communicatie: Karin Dijksman (Founder) – Valerie Geertzen
(PR Consultant)
Over EAT NATURAL
Het is al meer dan 21 jaar EAT NATURAL’s missie om heerlijke, maar zo eenvoudig mogelijke repen en ontbijtgranen te maken. Met respect voor de ingrediënten en daarom zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk, als ware het thuis in je eigen keuken gemaakt is. Wij geloven dat hoe minder we met de ingrediënten doen, hoe beter de smaak is. Daarom voegen we nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toe aan onze producten.
 
We rollen de repen en mixen de ontbijtgranen nog met de hand, in hele kleine batches in de “grote” thuiskeuken genaamd de Makery (Essex UK). Op deze manier wordt er aan elke reep of pak ontbijtgranen zoveel mogelijk liefde en aandacht gegeven. Daar zijn we best trots op.
 
Alle repen zijn glutenvrij en OK voor veggies. Een deel van het ontbijtportfolio is glutenvrij en/of OK voor vegan. Simple… isn’t it?

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back