HomePress ReleaseEat Natural lanceert 2 nieuwe ontbijtvarianten!
Eat Natural lanceert 2 nieuwe ontbijtvarianten genaamd: LOW IN SUGAR en ANCIENT GRAINS. Of je nou vegan bent, glutenvrij eet, net besloten hebt op je suiker inname te gaan letten of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaak, er is voor ieder wat wils!
 
De LOW IN SUGAR is weer een echte ‘breakfast with benefits’. Deze Super Granola zonder geraffineerde suikers is namelijk gebakken met raapzaadolie en kokosbloesem nectar en bevat daardoor minder dan 5 gram suiker per 100 gram. Dat maakt ‘m laag in suiker en door de kokosbloesem nectar (in plaats van honing), ook nog eens OK voor vegans. De basis van volkoren haver en geschaafde kokosnoot zorgt voor veel vezels. Uiteraard is ook deze granola gemaakt in kleine batches met veel liefde en aandacht in onze eigen Makery in de UK.
Liever glutenvrije haver als basis? Probeer dan onze For Breakfast ANCIENT GRAINS! Ancient, oud. Grains, granen. Oude granen? Nee natuurlijk niet! Ancient grains, oftewel oergranen zijn nog steeds hetzelfde als toen ze duizenden jaren geleden voor het eerst gecultiveerd werden. Sommige kennen we goed, andere zijn onlangs weer herontdekt. Zo ook een aantal oerzaden die vaak onder het kopje oergranen genoemd worden. In dit recept ontdek je dus naast glutenvrije haver ook boekweit, amarant, quinoa en chiazaad. Allemaal langzaam krokant geroosterd met kokosbloesem nectar dus deze For Breakfast is naast glutenvrij ook vegan… Geniet van deze heerlijke mix For Breakfast, of voor elk ander moment van de dag!
 
De nieuwe Super Granola LOW IN SUGAR is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn in het ontbijt schap. De For Breakfast ANCIENT GRAINS staat in het glutenvrije schap bij Albert Heijn en zal dit jaar ook nog bij andere supermarkten verkrijgbaar zijn. De verkoopadviesprijs per pak is €3,99.
 
Over EAT NATURAL
Het is al meer dan 21 jaar EAT NATURAL’s missie om heerlijke, maar zo eenvoudig mogelijke repen en ontbijtgranen te maken. Met respect voor de ingrediënten en daarom zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk, als ware het thuis in je eigen keuken gemaakt is. Wij geloven dat hoe minder we met de ingrediënten doen, hoe beter de smaak is. Daarom voegen we nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toe aan onze producten.
 
We rollen de repen en mixen de ontbijtgranen nog met de hand, in hele kleine batches in de “grote” thuiskeuken genaamd de Makery (Essex UK). Op deze manier wordt er aan elke reep of pak ontbijtgranen zoveel mogelijk liefde en aandacht gegeven. Daar zijn we best trots op.
 
Alle repen zijn glutenvrij en OK voor veggies. Een deel van het ontbijtportfolio is glutenvrij en/of OK voor vegan. Simple… isn’t it?

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back