De stijlbewuste tweelingzusjes Coco & Breezy zorgen met hun flair en creativiteit voor inspirerende looks van over de hele wereld. “Stijl is niet wat je draagt, maar hoe je het draagt.”

Voor de zomer van 2019 staat je een schatkist vol schitterende en veelzijdige sieraden te wachten die je inspireren om je persoonlijke stijl opnieuw te ontwikkelen. Pandora viert de lancering van de Dream
Away collectie met de tweeling Corianna en Brianna Dotson, beter bekend als Coco & Breezy. Onlangs waren ze ook te zien bij de lancering van PANDORA Reflexions in oktober 2018 in Zuid-Frankrijk.
 
Voor deze twee beeldkunstenaressen en dj’s, die onder hun eigen naam eigenares en ontwerpster zijn van een lijn van brillen en zonnebrillen, speelt stijl een belangrijke rol.
 
“Het is altijd al een deel van onze identiteit geweest en een manier om onszelf te uiten” aldus de zussen. “Kleding heeft niet die veelzijdigheid voor ons. Onze persoonlijke stijl is te zien in de sieraden die we dragen.”
In hun looks versmelten de meest verschillende invloeden, maar vooral het thema reizen speelt voor hun zelfbeeld een beslissende rol: “Reizen is zo belangrijk, omdat je op die manier open blijft staan voor andere culturen en manieren van leven. Het brengt ons nieuwe perspectieven en helpt ons om onze eigen geschiedenis te schrijven.”
 
Op weg om hun bestemming in de wereld te vinden en hun innerlijke zelfvertrouwen te versterken, richten de twee avontuurlijke individualisten zich op sieraden waar ze écht van houden; ze experimenteren op een frisse en onconventionele manier met hun eigen stijl, die hen duidelijk herkenbaar maakt. “Als tweeling lijken we heel veel op elkaar, maar we hebben allebei onze eigen
eigenaardigheden. Dan hebben we het niet zozeer over uiterlijkheden, maar over een innerlijke houding. Het was tot nu toe een prachtige innerlijke reis om te ontdekken wat ons uniek maakt.”
 
#TravelInStyle

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back