HomePress ReleaseBarts lanceert eerste swimwear collectie!

In de zomer van 2019 zien we prachtige badpakken, bikini’s en zwembroeken van BARTS

Het merk, bekend van accessoires, komt met een swimwear collectie. De collectie zal bestaan uit bikini’s en badpakken voor dames en meisjes, aangevuld met bijbehorende kaftans, maar ook zwembroeken voor heren en jongens. De lancering is onlosmakelijk verbonden met de bestaande zomercollectie van zonnehoeden, zomersjaals en strandtassen.

Hoofdontwerpster Kelly Wieck

De in Australië geboren en getogen Kelly Wieck werd aangewezen als hoofdontwerpster van deze gloednieuwe swimwear collectie. Kelly groeide op in Australië, in de buurt van de beste surfstranden ter wereld, en leerde al van jongs af aan goede en slechte badkleding van elkaar te onderscheiden.
 
Haar liefde voor reizen en de beach lifestyle zie je terug in de trendy, op surf geïnspireerde collectie. Mooie kleurencombinaties, vrolijke prints en effen kleuren: de collectie heeft voor elke smaak wat wils. Maar bovenal spoort die aan tot lekker vrij kunnen bewegen. “Ik zou wel in een bikini willen wonen” zegt Kelly.

Een premium collectie op basis van mooie stoffen

Uitgangspunt is de kwaliteit qua fit en design uit Australië, maar dan in de price range die past bij Barts.
Kelly is trots op het resultaat: ”Ik wilde echt een premium collectie op basis van mooie stoffen van hoge kwaliteit.”. Barts richt zich met de collectie op de jonge zelfbewuste vrouw, maar de leeftijdscategorie is – zoals je bent gewend van Barts – veel breder. Denk bij de collectie aan mooie badpakken, sexy triangel bikini’s, maar ook beugelcups. Daarnaast zijn er broekjes voor elk figuur: van hoog uitgesneden tanga’s tot aan hipsters met bredere rand.
 
De designs zijn divers: prachtige bloemenprints, leopard prints, Bretonse strepen en effen sets in chic zwart. Commercieel, maar onderscheidend. “We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. We willen gewoon een mooie, goed zittende, sexy collectie bieden,” aldus eigenaar Bart.

Comfortabel met een sexy gevoel

“Iedereen een comfortabel, sexy gevoel geven – ongeacht figuur – staat bij mij voorop”. Om die reden lag de focus op het sourcen van hoge kwaliteit materialen. “Ik geloof echt dat er in Europa maar weinig merken zijn die betaalbare swimwear maken dat ook nog eens écht goed zit, sexy is en het vrouwelijk lichaam de eer bewijst. Wij gaan dit gat vullen” zegt Kelly. Naast badpakken en bikini’s komt Barts dus ook met zwembroeken voor mannen en een té schattige kids collectie.

Barts is hét go-to accessoires merk. Al 25 jaar maakt het merk accessoires voor een outdoor lifestyle, winter en zomer. Barts heeft zo’n 3.500 verkooppunten door heel Europa. Zoals ieder jaar bestaat de zomercollectie verder uit prachtige zonnehoeden, strandlakens, zomerse sjaals en strandtassen.

All Rights Reserved. Dijksman Communicatie.

Westerstraat 187 – 1015MA Amsterdam – 020 337 6076 

Back